Mini ShowSkate on uusi harrasteryhmä!
Mini ShowSkateJulkaistu: 20.06.2022 16.45

Mini ShowSkate on uusi harrasteryhmä!

Mini ShowSkate on kaudelle 2022-2023 perustettu uusi harrasteryhmä. Ryhmä on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille esiintymistä rakastaville lapsille, jotka osaavat jo liikkua jäällä ja hallitsevat joitain luistelun perustaitoja.

Mini ShowSkate harjoittelee jäällä taitoluistelun elementtejä, musiiikin tulkintaa ja tanssillisia koreografioita. Jääharjoituksen yhteydessä ryhmällä on tanssi- ja ilmaisupainoitteinen oheisharjoitus. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa sunnuntaisin Tikkurilassa. Kauden aikana ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa ja näytöksissä.

Harjoitusajat kaudella 2022-2023

Sunnuntaina

  • klo 9:35-10:20 jääharjoitus
  • klo 10:30-11:20 oheinen

Ryhmän harjoitusmaksu on 105 €/kk, jonka lisäksi kaikilta luistelijoita laskutetaan seuran jäsenmaksu 30 € kerran kaudessa. Jäsenmaksu on voimassa 30.4.2023 asti.

Ryhmän harjoittelu alkaa virallisesti sunnuntaina 4.9. Elokuussa pääset kuitenkin jo tutustumaan toimintaan ja osallistumaan poikkeuksellisesti LAUANTAINA pidettäviin harjoituksiin (13.8. ja 20.8.) ilman sitoutumista jäsenmaksun hinnalla. Mukaan pääset mainiosti myös milloin tahansa kauden aikana!

Niillä Mini ShowSkate -ryhmän luistelijoilla, jotka haluavat syventää taitojaan, on mahdollisuus osallistua erillistä maksua vastaan luistelukoulun kouluikäisten Luisteluseikkailu-ryhmän harjoituksiin 1 tai 2 kertaa viikossa (tiistaisin ja/tai lauantaisin). Luistelukoulussa pääset kehittämään perusluistelutaitoja, joista on hyötyä Mini ShowSkate ryhmässä. Luistelukoulun toimintaan, ryhmiin ja maksuihin voit tutustua tarkemmin luistelukoulun omalla sivulla.

Lisätietoja Mini ShowSkate -ryhmästä voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com).

Ilmoittaudu mukaan Mini ShowSkate -ryhmään täällä. Pian tavataan!

Ryhmän uusimmat uutiset