Tikkurilan Taitoluisteluklubin toimintalinja

TTK liikuttaa!

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry (TTK) on yksi Suomen johtavista taitoluisteluseuroista sekä Olympiakomitean laatuohjelmaan kuuluva Tähtiseura. Tarjoamme korkeatasoista valmennusta sekä yksin- että muodostelmaluistelussa. Luistelukoulussamme pienet luistelijanalut oppivat vuosittain luistelun alkeet iloisessa ja pätevässä ohjauksessa. Koko ajan kehittyviä toimintamuotojamme ovat aikuisten ja kouluikäisten harrasteryhmät.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista.

Visio

Tikkurilan Taitoluisteluklubin tavoitteena on olla Vantaan liikuttavin urheiluseura ja kannustaa kaikki liikkeelle.

Arvot

Haluamme olla

  • uudistuva ja innostava seura
  • vastuullinen yhdistys
  • elämyksellisen urheilun mahdollistaja luistelukoulusta huipulle


Eettiset linjaukset

Tikkurilan Taitoluisteluklubissa noudatetaan Reilun pelin periaatteita:

  1. Jokaisella on tasavertainen mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun
  2. Kannamme vastuuta kasvatuksesta
  3. Edistämme terveydettä, turvallisuutta ja hyvinvointia
  4. Toimimme rehellisesti ja oikeudenmukaisesti
  5. Kunnioitamme luontoa ja pyrimme kestävään kehitykseen

Seuramme toiminnassa jokainen voi olla mukana omien tavoitteidensa mukaisesti; kilpaluistelijana, harrastajana, ohjaajana, valmentajana ja vapaaehtoisena. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja kaikkia kohdellaan hyvin. Haluamme korostaa seuramme toiminnassa hyvää käytöstä, terveellisiä elämäntapoja ja päihteettömyyttä.