Luistelukoulusta se alkaa

Luisteluharrastus kannattaa aloittaa luistelukoulusta. Tikkurilan Taitoluisteluklubissa on tarjolla luistelukouluryhmiä kaiken ikäisille lapsille, sekä nuorille ja aikuisille.

Harjoitukset alkavat syyskuussa ja jatkuvat huhtikuun loppupuolelle. Mukaan pääset milloin vain ja kokeilemaan pääset aina veloituksetta.

Lue lisää täällä tai ilmoittaudu kokeilemaan vaikka saman tien luistelukoulu.ttk@gmail.com!

Huomaathan, että jo 2,5 -vuotiaalla saattaa olla hyvät edellytykset luistelun aloittamiseen, koska hän voi jo osata seistä luistimet jalassa.

Jos sinulla on jo luistelun perusteita tai edistyneempiä taitoja hallussa, Tikkurilan Taitoluisteluklubista löytyy erilaisia harjoitusvaihtoehtoja taidoistasi, iästäsi ja kiinnostuksen kohteestasi riippuen.


Kilpailevat yksinluisteluryhmät

  • tutustu ryhmiin ja valmentajiin täällä
  • kysy vapaita paikkoja: lianaocheretna.ttk(at)gmail.com ja alekseisaks.ttk(at)gmail.com

Kilpailevat muodostelmajoukkueet

  • tutustu joukkueisiin ja valmentajiin täällä
  • kysy vapaita paikkoja: muodostelmaluistelu.ttk(at)gmail.com


Harrasteryhmät

* alle kouluikäisten lasten taidot karttuvat huimalla tahdilla kehitysryhmissämme Timantit ja Muokka-Tähdet. Lue lisää Timanteista ja Muokka-Tähdistä!

* kouluikäisille harrastajille meillä on kaksi eri ryhmää, Mini ShowSkate ja Taiturit. Tutustu Taitureihin täällä ja Mini ShowSkateen täällä.

* oman kilpauran jälkeen voit ylläpitää taitoasi ja nauttia luistelusta ShowSkate -ryhmässä. Lue lisää ShowSkatesta

* aikuisille harrastajille tarjoamme aikuisten Tekniikka 1 ja Tekniikka 2 -ryhmät. Tutustu Tekniikka 1-ryhmään täällä ja Tekniikka 2 -ryhmään täällä.

Harrasteryhmistä voit tiedustella lisää Lumi Kiurulta lumikiuru.ttk@gmail.com. Tervetuloa kokeilemaan!