Luistelijan polku Tikkurilan Taitoluisteluklubissa kaudella 2022-2023


Luistelijan polku alkaa luistelukouluryhmistä. Poluilla on mahdollista edetä iästä, taidoista ja kiinnostuksen kohteista riippuen

  • kilpailevassa yksinluistelussa Kilpurit -esikilparyhmästä eteenpäin K1-ryhmään ja SM-tasolla kilpailemiseen asti
  • kilpailevassa muodostelmaluistelussa Ice Galaxy joukkueesta eteenpäin SM-juniorit -sarjassa kilpailevaan Ice Infinity -joukkueeseen asti
  • harrastepolulla valintasi mukaan. Voit päästä esiintymään, kilpailemaan yksinluistelun harrastesarjoissa tai tulevilla kausilla kilpailemaan muodostelman kansallisessa joukkueessa.Yksinluistelussa ja muodostelmaluistelussa on mahdollista edetä SM-tasolla kilpailemiseen asti.


Lisää tietoa toiminnastamme saat tutustumalla kotisivujemme jaostovalikoihin: yksinluistelu, muodostelmaluistelu, harrasteluistelu ja luistelukoulu.

Jokaisella jaostolla on oma pääsivu, jonka alavalikoista löydät kyseiselle luistelijan polulle liittyvää tietoa. Pääsivulle julkaistaan myös jaoston tärkeitä uutisia.

Vantaan kaupungin tukemia matalan kynnyksen harrasteryhmiä ja koulujen iltapäivien liikkuvaa Harrastusten Vantaa -toimintaa järjestetään kausittain vaihtelevilla tavoilla.


Kaikissa ryhmissämme harjoitellaan taitoluistelun lajitaitojen lisäksi esiintymistä, musiikin tulkintaa ja oheisissa (jumpassa) monipuolisia liikkumisen perustaitoja, joista on iloa ja hyötyä koko elämäksi.

Tervetuloa TTK:n luistelijan polulle - taidolla, tunteella, korkealle!