Et ole yksin

Kaikilla on oikeus nauttia harrastuksesta ilman pelkoa, häirintää tai kiusaamista.

TTK-perheessä kukaan ei ole yksin – otamme kaikki huomioon ja arvostamme erilaisuutta. Teemme yhdessä työtä turvallisen, tasa-arvoisen ja erilaisuutta kunnioittavan yhteisön eteen.

TTK:ssa on kiusaamiselle ja häirinnälle nollatoleranssi. Mikäli Sinä olet kohdannut epäasiallista käytöstä tai häirintää luistelussa, olethan siitä heti yhteydessä omaan valmentajaan, toiminnanjohtaja Kaisa Översteniin (toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com) tai hallituksen jäseniin. Haluamme selvittää tilanteen välittömästi. Ole rohkeasti yhteydessä, matalalla kynnyksellä. Haluamme varmistaa, että kaikilla on nyt ja jatkossakin hyvä olla TTK:ssa.

Nuorille luistelijoille tahdomme tarjota oman palautekanavan, jossa luistelija voi kertoa tilanteestaan, ajatuksistaan ja toiveistaan nimettömästi. Luistelija, kerro meille täällä, mitä sinulle kuuluu? Huomaathan, että saamme tietoomme, kuka olet, vain jos itse kirjoitat nimesi viestikenttään.

Lisätietoa

  • Väestöliiton "Et ole yksin"-kampanja, jonka avulla halutaan ennaltaehkäistä sekä kitkeä epäasiallista käytöstä urheilun parissa. Jokaisella on oikeus nauttia urheilusta turvallisesti, sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti.