Lomake sulkeutuu 30.11.2023 12.00

Tällä lomakkeella voit ehdottaa säästövinkkejä ja varainhankintatapoja Tikkurilan Taitoluisteluklubin hallitukselle. 

Kaikki ehdotukset otetaan lämpimästi vastaan! 

Voit jättää ehdotuksesi nimettömänä tai halutessasi voit kirjoittaa nimesi ja yhteystietosi, jos koet mahdolliseksi työstä yhdessä ajatustasi eteenpäin. 

 

 

 Lomake sulkeutuu 30.04.2024 23.59

Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry:n jäseneksi kaudelle 1.5.2023-30.4.2024.  

Jäsenmaksu maksetaan toimintakausittain ja se on 30 euroa.  
 
Seuran aikuiset jäsenet liittyvät seuraan vuosittain omasta aloitteestaan ja saavat siten äänioikeuden seuran sääntömääräisissä kokouksissa. TTK:n hallitus toivoo, että vähintään toinen luistelijan huoltajista liittyy seuran jäseneksi. 
 
Voit liittyä jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen tiedot ja maksamalla jäsenmaksun verkkomaksuna.  
 
Tarkistathan ystävällisesti, että tiliäsi on veloitettu. Jos veloitusta ei näy, ole ystävällinen ja täytä lomake sekä suorita maksu uudestaan. 
 
HUOM! Kaikkien seurassa harjoittelevien tulee olla seuran jäseniä. Harjoittelevien jäsenmaksut laskutetaan tilikauden ensimmäisen kausimaksulaskun yhteydessä. Heidän jäsenmaksuaan siis ei makseta tällä lomakkeella, vaan jäsenmaksu laskutetaan erikseen.  
 
Tervetuloa jäseneksi aktiiviseen taitoluisteluseuraan! 
 
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
 
 
 
 
 Lomake sulkeutuu 30.11.2023 23.59
Tämä lomake on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat päättäneet olla Tikkurilan Taitoluisteluklubin virallisia sponsoreita vuonna 2023! 
 
Sponsoripaketteihin voitte tutustua ja halutessanne tulostaa tai ladata esittelyn täällä.

Olemme yhteydessä ilmoittamaanne yhteyshenkilöön mahdollisimman pian vastaanotettuamme lomakkeen tiedot. 

Lisätietoja sponsoripaketeista, räätälöintimahdollisuuksista ja muista  yhteistyömuodoista saatte toiminnanjohtaja Kaisa Öfversteniltä, puh 050 522 4064 / toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. 

Lämmin kiitos jo tässä vaiheessa liikunnalle ja taitoluistelulle antamastanne tuesta!


Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
 
Hei 

Tällä lomakkeella voit lähettää Tikkurilan Taitoluisteluklubin toiminnasta vastaaville viestin mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta.  

Voit halutessasi kirjoittaa mukaan nimesi ja harjoitusryhmäsi, jolloin tiedämme, keneen voimme ottaa yhteyttä. Voit myös jättää viestin nimettömästi.

Ystävällisin terveisin

Tikkurilan Taitoluisteluklubin hallitus  
 Lomake sulkeutuu 30.04.2024 12.00

Tällä lomakkeella voit tukea Tikkurilan Taitoluisteluklubia ja liittyä seuran kannatusjäseneksi kaudelle 2023-2024. 

Voit olla kannattajana yksityishenkilö tai yritys. Kannatusjäsenenä olet arvokkaalla panoksella mukana tukemassa lasten ja nuorten laadukasta liikuntaharrastusta ja vantaalaista taitoluistelua. 
 
Maksupalvelu on toiminut pääsääntöisesti hyvin, mutta pyydämme ystävällisesti tarkistamaan, onko maksusi mennyt läpi. Yritättehän uudestaan, jos maksu ei ole siirtynyt tililtä. 
 Lomake sulkeutuu 24.03.2024 12.00
Urheiluseuratoiminnassa tarvitaan kauden aikana paljon apukäsiä erilaisissa rooleissa. Oletko täyttänyt 16 vuotta ja kiinnostunut auttamaan? Olit sitten luistelija, vanhempi, mummi tai kummi - olet lämpimästi tervetullut mukaan TTK:n tukijoukkoihin! 

Parasta vapaaehtoisena toimimisessa on se, että voi antaa omaa osaamistaan ja aikaansa niin urheilun kuin lasten ja nuorten elämysten eteen. Bonuksena voi tutustua toisiin seuran ihmisiin ja pääsee sukeltamaan syvemmälle taitoluistelun monipuolisuuteen. Halutessaan voi haastaa itseään ja hypätä oppimaan jotain ihan uutta!   

Tämä lomake ei sido mihinkään, vaan otamme yhteyttä kauden kuluessa projektien tullessa ajankohtaisiksi. Kaisa Ö. antaa lisää tietoja tehtävistä sähköpostitse toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. Jos Sinulla jokin idea, jonka viemisestä käytäntöön olisit itse kiinnostunut vastaamaan, ole myös yhteydessä Kaisaan!