Lomake sulkeutuu 15.09.2022 23.59
Oletko suositellut luistelukoulua ja saanut uuden luistelijan mukaan toimintaamme? Voit osallistua arvontaan ja voittaa 100 euron lahjakortin seuramme palveluihin.

Voit osallistua niin monta kertaa, kuin uusia luistelijoita on tullut mukaan harrastukseen. Yhdellä lomakkeella voi ilmoittaa yhden nimen ja siis osallistua arvontaan yhden kerran. 

Arvonta on voimassa 15.9. asti ja voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lokakuun kuluessa. Huomaathan, että osallistuminen arvontaan vahvistuu vasta, kun uusi luistelija on liittynyt seuran jäseneksi.  
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 12.00
Tällä lomakkeella voit tukea Tikkurilan Taitoluisteluklubia ja liittyä seuran kannatusjäseneksi kaudelle 2022-2023. 

Voit olla kannattajana yksityishenkilö tai yritys. Kannatusjäsenenä olet arvokkaalla panoksella mukana tukemassa lasten ja nuorten laadukasta liikuntaharrastusta ja vantaalaista taitoluistelua. 

Maksupalvelu on toiminut pääsääntöisesti hyvin, mutta pyydämme ystävällisesti tarkistamaan, onko maksusi mennyt läpi. Yritättehän uudestaan, jos maksu ei ole siirtynyt tililtä. 
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 23.59
Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry:n jäseneksi kaudelle 1.5.2022-30.4.2023.  

Jäsenmaksu maksetaan toimintakausittain ja se on 30 euroa.  

Seuran aikuiset jäsenet liittyvät seuraan vuosittain omasta aloitteestaan ja saavat siten äänioikeuden seuran sääntömääräisissä kokouksissa. TTK:n hallitus toivoo, että vähintään toinen luistelijan huoltajista liittyy seuran jäseneksi. 

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen tiedot ja maksamalla jäsenmaksun verkkomaksuna.  

Tarkistathan ystävällisesti, että tiliäsi on veloitettu. Jos veloitusta ei näy, ole ystävällinen ja täytä lomake sekä suorita maksu uudestaan. 

HUOM! Kaikkien seurassa harjoittelevien tulee olla seuran jäseniä. Harjoittelevien jäsenmaksut laskutetaan tilikauden ensimmäisen kausimaksulaskun yhteydessä. Heidän jäsenmaksuaan siis ei makseta tällä lomakkeella, vaan jäsenmaksu laskutetaan erikseen.  

 


 Lomake sulkeutuu 24.03.2024 12.00
Urheiluseuratoiminnassa tarvitaan kauden aikana paljon apukäsiä erilaisissa rooleissa. Oletko täyttänyt 16 vuotta ja kiinnostunut auttamaan? Olit sitten luistelija, vanhempi, mummi tai kummi - olet lämpimästi tervetullut mukaan TTK:n tukijoukkoihin! 

Parasta vapaaehtoisena toimimisessa on se, että voi antaa omaa osaamistaan ja aikaansa niin urheilun kuin lasten ja nuorten elämysten eteen. Bonuksena voi tutustua toisiin seuran ihmisiin ja pääsee sukeltamaan syvemmälle taitoluistelun monipuolisuuteen. Halutessaan voi haastaa itseään ja hypätä oppimaan jotain ihan uutta!   

Tämä lomake ei sido mihinkään, vaan otamme yhteyttä kauden kuluessa projektien tullessa ajankohtaisiksi. Kaisa Ö. antaa lisää tietoja tehtävistä sähköpostitse toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. Jos Sinulla jokin idea, jonka viemisestä käytäntöön olisit itse kiinnostunut vastaamaan, ole myös yhteydessä Kaisaan!