Lomake sulkeutuu 06.12.2022 23.59
Tällä lomakkeella voit tilata ihania Helsingin Villasukkatehtaan sukkia 10 herkullisessa värissä marraskuun ajan! 

Suomessa valmistetut sukat lämmittävät niin varpaita kuin mieltä. Voit ilahduttaa niillä perhettä ja ystäviä, ja samalla tuet TTK:n varainhankintaa.

Näiden tuotteiden tilauksista seuramme voi saada jopa 35 % tuoton.   

Sukkien tuotetiedot:
 • materiaali 70 % lampaanvillaa, 30 % polyamidia
 • vahvistettu kanta ja kärki 
 • sukat voi pestä pyykkikoneessa!
 • koot: 37-39, 40-42 ja 43-45

Värit voit käydä valitsemassa täältä.

Yhdellä lomakkeella voit tilata enintään 10 paria sukkia. Jos tilaat tätä useamman parin, tee kaksi tilausta, tai ole yhteydessä Kaisaan: toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. 

Huomaathan, että toimitamme vain sukat, joiden maksu on onnistunut heti tilauksen yhteydessä. Varmistathan ystävällisesti pankkitilisi tiedoista, että maksu menee läpi ja teet tilauksen uudestaan, jos maksu ei ole lähtenyt tililtäsi. 

Viimeinen tilauspäivä on tiistai 6.12. 

Lämmin kiitos tuestasi!

TTK:n varainhankintatiimi


Hei 

Tällä lomakkeella voit lähettää Tikkurilan Taitoluisteluklubin toiminnasta vastaaville viestin mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta.  

Voit halutessasi kirjoittaa mukaan nimesi ja harjoitusryhmäsi, jolloin tiedämme, keneen voimme ottaa yhteyttä. Voit myös jättää viestin nimettömästi.

Ystävällisin terveisin

Tikkurilan Taitoluisteluklubin hallitus  
 Lomake sulkeutuu 25.03.2025 21.00

TTK tarjoaa sopivien tilaisuuksien tullen vapaaluisteluvuoroja, joille voi osallistua ilmoittautumalla ennakkoon tällä lomakkeella ja maksamalla vapaaluistelumaksun.

Tällä lomakkeella ilmoittaudut vapaaluisteluvuorolle sunnuntaina 23.10. klo 7.30-9 Tikkurilan areenalla!

Vuoron hinta on 12 euroa ja sillä saa halutessaan luistella koko vuoron ajan.


Täytä jokaisesta osallistujasta oma lomake ja maksa heti verkkomaksulla. Yhteystietoja kysytään luisteluaikaan liittyvien mahdollisten muutosten tiedottamiseksi.  

Jos ilmoitat luistelemaan useamman henkilön, teethän heille erikseen omat ilmoittautumiset. 

Ole ystävällinen ja tarkista oman pankkitilisi tiedoista, menikö maksusuoritus läpi. Tee uusi ilmoittautuminen ja maksuyritys, jos maksun veloitus ei näy tililläsi. Luistelemaan tuleminen on mahdollista vain, jos maksu on veloitettu tililtä.

HUOMAATHAN KÄYTTÖEHDOT
 • vuoroilla ei ole valvontaa eikä osallistujilla ylärajaa
 • alaikäiset luistelijat luistelevat huoltajan vastuulla
 • luistelijoiden tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan, TTK ei vakuuta luistelijoita
 • vain huoltaja voi ilmoittaa alaikäisen luistelijan
 • vapaaluisteluvuorot on tarkoitettu kaikille, joten jäätä tulee käyttää ystävällisesti käyttäytyen ja kaikkien turvallisuus huomioiden
 • ilman erillistä sopimusta jäälle ei voi järjestää valmennusta tai koreografia
 • luistelijamäärää voidaan joutua rajoittamaan. Olemme erikseen yhteydessä, jos näin joudutaan tekemään. 
 • TTK ei palauta maksuja, vaikka vuoro jäisi käyttämättä
Vapaista luisteluvuoroista ilmoitetaan ennakkoon seuran tiedotteissa, somessa ja / tai kotisivuilla, joten seuraathan näitä kanaviamme aktiivisesti. 

Iloisia luisteluhetkiä toivottaen

Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 
 

 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 12.00
Tällä lomakkeella voit tukea Tikkurilan Taitoluisteluklubia ja liittyä seuran kannatusjäseneksi kaudelle 2022-2023. 

Voit olla kannattajana yksityishenkilö tai yritys. Kannatusjäsenenä olet arvokkaalla panoksella mukana tukemassa lasten ja nuorten laadukasta liikuntaharrastusta ja vantaalaista taitoluistelua. 

Maksupalvelu on toiminut pääsääntöisesti hyvin, mutta pyydämme ystävällisesti tarkistamaan, onko maksusi mennyt läpi. Yritättehän uudestaan, jos maksu ei ole siirtynyt tililtä. 
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 23.59
Tervetuloa Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry:n jäseneksi kaudelle 1.5.2022-30.4.2023.  

Jäsenmaksu maksetaan toimintakausittain ja se on 30 euroa.  

Seuran aikuiset jäsenet liittyvät seuraan vuosittain omasta aloitteestaan ja saavat siten äänioikeuden seuran sääntömääräisissä kokouksissa. TTK:n hallitus toivoo, että vähintään toinen luistelijan huoltajista liittyy seuran jäseneksi. 

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen tiedot ja maksamalla jäsenmaksun verkkomaksuna.  

Tarkistathan ystävällisesti, että tiliäsi on veloitettu. Jos veloitusta ei näy, ole ystävällinen ja täytä lomake sekä suorita maksu uudestaan. 

HUOM! Kaikkien seurassa harjoittelevien tulee olla seuran jäseniä. Harjoittelevien jäsenmaksut laskutetaan tilikauden ensimmäisen kausimaksulaskun yhteydessä. Heidän jäsenmaksuaan siis ei makseta tällä lomakkeella, vaan jäsenmaksu laskutetaan erikseen.  

 


 Lomake sulkeutuu 24.03.2024 12.00
Urheiluseuratoiminnassa tarvitaan kauden aikana paljon apukäsiä erilaisissa rooleissa. Oletko täyttänyt 16 vuotta ja kiinnostunut auttamaan? Olit sitten luistelija, vanhempi, mummi tai kummi - olet lämpimästi tervetullut mukaan TTK:n tukijoukkoihin! 

Parasta vapaaehtoisena toimimisessa on se, että voi antaa omaa osaamistaan ja aikaansa niin urheilun kuin lasten ja nuorten elämysten eteen. Bonuksena voi tutustua toisiin seuran ihmisiin ja pääsee sukeltamaan syvemmälle taitoluistelun monipuolisuuteen. Halutessaan voi haastaa itseään ja hypätä oppimaan jotain ihan uutta!   

Tämä lomake ei sido mihinkään, vaan otamme yhteyttä kauden kuluessa projektien tullessa ajankohtaisiksi. Kaisa Ö. antaa lisää tietoja tehtävistä sähköpostitse toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. Jos Sinulla jokin idea, jonka viemisestä käytäntöön olisit itse kiinnostunut vastaamaan, ole myös yhteydessä Kaisaan!