Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!
Julkaistu: 29.02.2024 10.00

Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!


Luistelukoulussa opit luistelun perustaidot, joista on iloa koko elämäksi!

Harjoittelemme luistelua tiistaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajiemme johdolla.

Luisteluharrastus kehittää koordinaatiota, tasapainoa, lihasvoimaa, kuin myös musiikin rytmiä ja ryhmän mukana harjoittelua. Jäällä liukuminen on riemukas tunne, jota ei muusta liikkumisesta saa. Jääharjoitusten lisäksi tarjoamme lasten luistelukouluryhmäläisille kehittymistä tukevan luistelukoulujumpan veloituksetta! Jumpassa kehitetään lasten motorisia perustaitoja monipuolisesti ja vahvistetaan siten pohjaa luistelutaidoissa etenemiselle.

Harjoittelemme Tikkurilan harjoitusjäähallissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan urheilupuistossa osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa. Luistelukoulujumpat pidetään Tikkurilan Areenan käytävätiloissa tai ulkona.
Taapero-aikuinen ILMOITTAUTUMINEN
Taapero-aikuinen -ryhmässä 3-4 -vuotiaat luistelevat yhdessä oma aikuisen kanssa. Lasten tavoitteena on oppia seisomaan luistimilla, kaatua turvallisesti ja nousta ylös, edetä luistimilla ja tutustua monipuolisesti luisteluliikkeisiin leikkien ja välineiden avulla.

 • lauantai klo 10.00-10.45 jääharjoitus ja klo 11.00-11.30 jumppa


Tenavat ILMOITTAUTUMINEN
Tenavat 3-6 -vuotiaiden ryhmässä voit harjoitella kerran viikossa tiistaisin, lauantaisin tai sunnuntaisin sekä jäällä että jumpassa. Tenavissa tavoitteena on tutustua jäähän, rohkaistua lähtemään liikkeelle ja löytää jäällä liukumisen riemu! Jäällä harjoitellaan tasoryhmissä, jolloin jokainen pääsee kehittymään taidoissa itselle sopivalla tahdilla.

 • tiistai klo 17.30-18.15 jääharjoitus ja klo 18.30-19.00 jumppa
 • lauantai klo 10.00-10.45 jääharjoitus ja klo 11.00-11.30 jumppa
 • sunnuntai klo 9.30-10.15 jääharjoitus ja klo 10.30-11.00 jumppa


Pikku-Timantit ILMOITTAUTUMINEN
Pikku-Timantit on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille, jotka haluavat harjoitella kaksi kertaa viikossa leikin ja mielikuvituksen avulla. Pikku-Timantit on luistelukoulun erikoisryhmä, jossa harjoittelu tapahtuu saman ohjaajan suunnitelman mukaisesti molemmilla viikkokerroilla. Pikku-Timanteista siirrytään Timantit tai Muokka-Tähdet-kehitysryhmään.

 • tiistai klo 17.30-18.15 jääharjoitus ja klo 18.30-19.00 jumppa
 • lauantai klo 10.00-10.45 jääharjoitus ja klo 11.00-11.30 jumppa
 • sunnuntai klo 9.30-10.15 jääharjoitus ja klo 10.30-11.00 jumppa


Luisteluseikkailu ILMOITTAUTUMINEN
7-12 -vuotiaiden koululaisten oma luistelukoulu on nimeltään Luisteluseikkailu. Luisteluseikkailussa voit harjoitella kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa tiistaina tai lauantaina, jäällä ja jumpassa. Jäällä harjoitellaan tasoryhmissä, jolloin jokainen pääsee kehittymään taidoissa itselle sopivalla tahdilla. Luisteluseikkailusta voi taitojen karttuessa siirtyä Mini ShowSkateen, Taitureihin tai Ice Galaxyyn.

 • tiistai klo 17.30-18.00 jumppa klo 18.15-19.00 jääharjoitus
 • lauantai klo 10.45-11.30 jääharjoitus ja klo 11.45-12.15 jumppa


Nuoret ja aikuiset LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille -ryhmä on mainio mahdollisuus oppia luistelun perusteita aivan alusta lähtien aikuisille suunnatussa opetuksessa. Ikä ei ole este! Treenit pidetään Tikkurilan harjoitusjäähallissa.

 • lauantai klo 12.40-13.30 jääharjoitusMAKSUT

Taapero-aikuinen, Tenavat ja Luisteluseikkailu

 • harjoittelu kerran viikossa 110 € / kevätkausi loppuun

Pikku-Timantit ja Luisteluseikkailu

 • harjoittelu kaksi kertaa viikossa 190€ / kevätkausi loppuun

Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille

 • harjoittelu kerran viikossa 125 € / kevätkausi loppuun


Myönnämme sisaralennuksen 10 % edullisemmasta luistelumaksusta. Luistelukoulumaksun lisäksi kaikki luistelijat maksavat seuran jäsenmaksun 30 euroa. Jäsenmaksu on voimassa 30.4.2024 asti.

Kerran viikossa harjoitteleminen lasten ryhmissä sisältää vakuutuksen. Kaksi kertaa viikossa tai useammin harjoittelevien lasten sekä nuorten ja aikuisten tulee hankkia vakuutus itse. Ohjeet Harrasteluistelupassin ostoon löydät täältä: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vak...

LUISTELUKOULUKALENTERIT

Tenavat: Kausisuunnitelma K24 Tenavat.pdf

Luisteluseikkailu: Kausisuunnitelma K24 Luisteluseikkailu.pdf

LISÄTIETOJA

Seuraamme pääset tutustumaan kotisivujemme tikkurilantaitoluisteluklubi.fi etusivulla valikossa "Seura". Samalta sivulta pääset tutustumaan luisteluharrastusta tukeviin vinkkeihin valikossa "Nyt luistelemaan". Luistelukoulussa harjoiteltuasi voit siirtyä syventämään taitoja harrasteryhmissämme. Näihin vaihtoehtoihin voit tutustua TÄÄLLÄ!

Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulle herää kysymyksiä luistelukouluun liittyen, voit olla yhteydessä luistelukouluvastaavaamme osoitteella luistelukoulu.ttk@gmail.com.

Would you prefer getting to know our Skating School in English? Please find all the information here or send us email: luistelukoulu.ttk@gmail.com!

Nähdään jäähallilla pian! See you soon!