Toukokuun seuratiedotteessa ajankohtaiset asiat
SeuraJulkaistu: 16.05.2023 10.26

Toukokuun seuratiedotteessa ajankohtaiset asiat


Tervehdys kaikille TTK-perheille

Keväällä niin luonto kuin taitoluisteluseurakin luo uutta. Jäällä harjoitellaan uusia taitoja ja suunnitellaan uusia koreografioita. Taustalla kootaan uuden kauden aikataulun palapeliä, lyödään lukkoon kisa- ja tapahtumapäiviä ja kehitetään uutta. Hallituksen uudet jäsenet perehtyvät seuran toimintaan ja ihmisiin. Vaikka pitkän kauden jälkeen jaloissa painaakin ja vielä esimerkiksi täällä toimistolla tilinpäätöstä valmisteltaessa tehdään yhteenvetoa päättyneestä kaudesta, kuplii ympäri seuraa kevään tuomaa uutta virtaa. Tähtäys on onnistuneissa kesäleireissä ja elokuussa käynnistyvän syyskauden toiminnan sujuvassa aloituksessa - ja toki upeassa kisakaudessa! Lähtökohdat eivät valitettavasti ole niin helpot, kuin voisimme toivoa, mutta yhteistyössä me onnistumme.Hallituksen uusi kokoonpano

Seuran ylimääräinen kokous järjestettiin kevätjuhlan jälkeen 27.4. ja seuran hallitus sai täydennystä.

Olli Siiskonen valittiin seuran hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ja Kirsi Kääriäinen hallituksen varajäseneksi.

Yksi varajäsenen paikka jäi vielä avoimeksi. Hallitukseen ja muihin seuratoimijoiden rooleihin voit tutustua täällä.

Hallitus on valinnut keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Maiju Gyranin ja muodostanut toimikunnat talousasioiden, henkilöstöasioiden ja varainhankinnan ympärille.Seuran taloustilanne

Iso osa suomalaisista urheiluseuroista on taloudellisissa vaikeuksissa, eikä meidän seuramme ole tässä poikkeus. Seuramme kauden 2022-2023 tuotot eivät riittäneet kattamaan menoja.

Olemme mukana Suomen Taitoluisteluliiton lanseeraamissa säästötalkoissa ja etsimme jatkuvasti niin keinoja kuluissa säästämiseen kuin seuran toiminnan tulovirran kehittämiseen. Vantaan kaupunki tukee toimintaamme myöntämällä korotonta maksuaikaa jäävuorolaskuille ja juuri saamamme tiedon mukaan järjestämällemme luistelukoulun kevätkurssille on myönnetty tuki.

Juuri tässä hetkessä kesän pakollisista kuluista selviäminen ilman erityisiä tukitoimenpiteitä ei valitettavasti ole mahdollista.

Hallitus on kokouksessaan 16.5. päättänyt seuraavista toimenpiteistä kassan vahvistamiseksi:

  • kaikille seuran kuukausimaksullisissa ryhmissä luistelevien huoltajille lähetetään toukokuussa sähköpostitse vapaaehtoinen lasku 30 euron seuran jäseneksi liittymisestä. Seuran hallitus suosittelee, että vähintään toinen perheen huoltajista liittyy seuran jäseneksi.
  • heinäkuussa peritään ylimääräinen 50 % kausimaksuerä niiltä kilpailevissa ryhmissä tällä hetkellä harjoittelevilta luistelijoilta, jotka harjoittelivat seurassamme toimintakaudella 2022-2023. Tarkemmat tiedot maksun määräytymisestä lähetetään lähipäivinä sähköpostitse.
  • käynnistetään juhannukseen kestävä varainhankintakampanja (Newbodyn tuotteet)
  • julkaistaan tapahtumamyyntien vuosikello, jossa myyntitehtävät on jo valmiiksi jaettu kuukausille. Näistä lisää tietoa jojoilta!
  • julkaistaan varainhankintakampanjat kaudelle 2023-2024. Katso tämän tiedotteen kohta "TTK:n tukitoimet"

Seuran hallitus toivoo kaikkien perheiden osallistuvan aktiivisesti tapahtumamyynteihin ja seuran varainhankintakampanjoihin. Lisäksi on tärkeää, että kaikki jakavat tietoa TTK:n innostavasta luistelukoulusta ja kattavasta harrasteryhmien tarjonnasta eteenpäin. Aktiivisuustason nostaminen on säästötalkoiden lisäksi ainoa tapa välttää kausimaksujen korotukset ensi syksynä. Hallitus ja toiminnanjohtaja eivät yksin pysty tähän, mutta yhdessä saamme paljon aikaan!


Kauden 2023-2024 suunnitelmia

Perusaikataulu päästään julkaisemaan ainakin jääharjoitusten osalta kesäkuun alussa. Seuraa tiedottamista!

Seuraavat kilpailut ovat vahvistumassa seuramme järjestettäväksi:

Tikkurila Trophy 21.-22.10.2023 Tikkurilan areenalla

  • yksinluistelun A-silmujen ja Noviisien seurakilpailu
  • osallistujamäärän tarkentuessa selviää, voimmeko järjestää samassa viikonlopussa kutsukilpailun kansallisille junioreille ja Tähtisarjoille


Muodostelmaluistelun pääkaupunkiseudun seurojen aluemestaruuskilpailu 13.1.2024 Tikkurilan areenalla

  • järjestetään yhteistyössä EVT:n kanssa


Tiksi IceClub 17.-18.2.2024 Tikkurilan areenalla

  • perinteinen muodostelmaluistelun seurakilpailu, jossa kaikki seuramme omat joukkueet pääsevät kisaamaan
  • erittäin tärkeä kisa varainhankinnan näkökulmasta


Yksinluistelun kutsukilpailut 23.-24.3.2024 Tikkurilan harjoitusjäähallissa

  • yksi tai useampi kutsukilpailu sarjoille, joissa seuran omia luistelijoita

Kisojen lisäksi jäät on varattu seuraaville seuran tapahtumille

  • Koko seuran yhteinen joulujuhla järjestetään Tikkurilan areenalla tiistaina 12.12.2023
  • Kevätnäytös järjestetään 4.-6.4.2024.


Varaattehan ystävällisesti jo nyt nämä edellä mainitut ajankohdat perheenne kalentereihin. Kaikkien panosta tarvitaan kisojen ja tapahtumien järjestämiseen!Kesätyöntekijä

Olemme saaneet Etelä-Suomen Liikunnalta ja Urheilulta (ESLU) tuen yhden kesätyöntekijän palkkaamiseen. Kesätyöntekijämme on tänä vuonna Miisa Okkonen! Hän toimii niin luistelukoulussa ohjaustehtävissä kuin monipuolisissa seuran toimiston tehtävissä tuntiperusteisesti. Iso kiitos ESLU:lle tästä mahdollisuudesta!TTK:n tukitoimet


Newbodyn kesäkampanja

Tilaamalla Newbodyn tuotteita voit nyt tukea seuramme toimintaa! Viimeistään pe 16.6. tilatut tuotteet ehtivät sopivasti juhannukseksi perille. Tilauksen yhteydessä voi määritellä itselle sopivimman toimitustavan ja tuotteet toimitetaan kätevästi suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Newbodyn uudistuneesta verkkokaupasta löydät erinomaisesti kesälahjoiksi sopivat grilimausteet öljyt, kynttilät ja muut kodin tuotteet, sekä laadukkaat perusvaatteet kesään. Tutustu ja tee tilaus!

Liity kannatusjäseneksi

Kuka tahansa yksityishenkilö kuin yritys voi tukea seuramme toimintaa liittymällä kannatusjäseniksi täällä! Kannatussumman voit valita itse annetuista vaihtoehdoista.

Rekisteröidy Mehiläisen OmaUrheilu-sovellukseen!

Mehiläinen tukee seuraamme 5 eurolla, kun uusi henkilö rekisteröidään OmaUrheilu -sovellukseen seuramme tiedoilla. Varaa vaikka saman tien 10 minuuttia aikaa sovelluksen käyttöönottamiseen ja rekisteröitymiseen. Ohjeet löytyvät täältä!


Koko seuran myyntikampanjat kaudella 2023-2024

Kaikki seuramme jäsenet lähipiireineen voivat tukea seuraamme osallistumalla seuraaviin myyntikampanjoihin:

  • elokuu: ei myyntejä, vaan koko seura osallistuu seurapäivään 22.8. ja markkinoi luistelukoulua & harrasteryhmiä somessa ja paperimainoksia jakamalla
  • syyskuu: seuratuotteiden verkkokauppa
  • lokakuu: Hammaskeiju-pastillit
  • marraskuu: TTK:n Joulukauppa: Newbody ja joulukalat
  • joulukuu: ei myyntejä, vaan koko seura osallistuu joulujuhlaan ja markkinoi luistelukoulua & harrasteryhmiä somessa ja paperimainoksia jakamalla
  • tammikuu: ei myyntejä, koko seura osallistuu vuoden alun isojen muodostelmakisojen järjestämiseen
  • helmikuu: GreenGo-sukat
  • maaliskuu: koko seura markkinoi kevätnäytöstä
  • huhtikuu: Kakkutukku

Seuraa tiedottamista ja vie viestiä kampanjoista eteenpäin!


Uusi Jopox-mobiilisovellus on tulossa


Jäsenrekisterimme ja mm. kotisivumme toimivat urheiluseuroille suunnitellussa Jopox-toiminnanohjausjärjestelmässä. Kokonaisuuteen kuuluu kätevä Jopox-mobiilisovellus, mutta huomaattehan, että sovellus ei ole juuri nyt ladattavissa sovelluskaupoista uusille käyttäjille.

Uusi Jopox sovellus julkaistaan lähipäivinä ja sovellus aktivoidaan seuroille vaiheittain, minkä jälkeen voitte lisätä oman seuransa sovellukseen.

Toistaiseksi palveluntarjoaja suosittelee kirjautumaan Jopoxiin selainversiolla.


Isot kiitokset jo tässä vaiheessa työntäyteisestä kaudesta koko seuralle ja tehokkaita kevättreenejä!

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja