Lue helmikuun seuratiedote
SeuraJulkaistu: 12.02.2023 15.11

Lue helmikuun seuratiedote


Olipa mahtava viikonloppu Tikkurilan Areenalla! Järjestämämme muodostelmaluistelukilpailu Tiksi IceClub 11.-12.2. ylitti kaikki odotukset niin osallistuneiden joukkueiden määrän, paikalle saapuneen yleisön kuin kattoon nousseen tunnelman osalta. Valtavan suuri kiitos kuuluu teille kilpailun järjestämiseen osallistuneille vapaaehtoisille, kun teitte tämän mahdolliseksi. Erityiskiitos kilpailunjohtaja Maiju Gyranille toimivan kokonaisuuden suunnittelusta ja luotsaamisesta! Omien kilpailujen järjestämisellä on iso merkitys niin seuran yhteishengen rakentamiselle kuin talouden tukemiselle. Tästä onnistuneesta tapahtumasta seuramme saama tuotto on yli kaksinkertainen ennakoituun verrattuna! Olemme taas yhden askeleen lähempänä taloudellista tasapainoa.


Sponsorit

Toinen TTK:n alkuvuoden onnistuminen on sponsorihankinnan käynnistyminen. Ilahduttava määrä meille täysin uusia yrityksiä on päättänyt tukea seuramme toimintaa, ja oikeastaan kaikki aiemmilta vuosilta tutut kumppanit ovat halunneet jatkaa yhteistyötä. Sponsoreiden logoja on viety kotisivuillemme ja niitä klikkaamalla pääset tutustumaan yrityksiin tarkemmin. Osa yhteistyökumppaneista on toimittanut meille esittelyn ja pystyt tutustumaan heihin täällä.

Kiitos suuri kaikille yrityksiä kontaktoineille! Mukaan mahtuu vielä! Sponsoripaketit löydät täältä ja sponsorisopimuksen tiedot voit lähettää meille täällä. Olemme huomanneet, että nyt on oivallinen hetki hyödyntää Suomessa järjestettyjen taitoluistelun EM-kilpailujen tuomaa positiivista huomiota. Tartutaan tähän yhdessä!


Areenaa kunnostetaan

Viikolla 7 eli tällä kuluvalla viikolla alkaa Tikkurilan Areenalla istuimien vaihto. Projekti kestää noin 3 viikkoa, minkä kuluessa kaikki Areenan istuimet vaihdetaan sektoreittain. Työmaa-alue rajataan ja alueelle meneminen on kielletty. Työmaalta voi kuulua ääniä, mutta muuta häiriötä harjoitteluun ei pitäisi aiheutua.


Luistelukoulun kevättarjoukset

Talvisäät vaihtelevat, mutta jäähallissa on aina hyvä luistelukeli! Vielä ehdit oppia jäällä vaikka mitä, sillä luistelukoulun harjoituskausi kestää huhtikuun viimeiselle viikolle asti.

Tarjoukset uusille luistelijoille

Tarjoamme loput kevään 2023 lasten luistelukoulun harjoituskerrat uusille luistelijoille kaveritarjoushintaan:

 • kerran viikossa harjoittelu 100 euroa
 • 2 kertaa viikossa harjoittelu 150 euroa

Lue lisää lasten luistelukoulustamme täällä ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Oletko aikuinen tai nuori? Nyt on juuri sopiva aloittaa luisteluharrastus kevättarjoushintaan 115 euroa! Ilmoittautuminen Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille -ryhmän lopuille kevään harjoituskerroille nyt täällä.

Yllä mainittujen tarjoushintojen lisäksi uusilta luistelijoilta laskutetaan jäsenmaksu 30 euroa.

Tarjoukset jo mukana oleville

Jos olet jo mukana luistelukoulussamme kerran viikossa ja harrastus tuntuu huippukivalta, kannattaa tarttua tähän kevättarjoukseen!

 • toinen viikkoharjoituskerta luistelukoulussamme nyt vain 50 € koko loppukevät!
 • lue lisää ja ilmoittaudu mukaan lisäharjoituksiin täällä!

Kouluikäisille luistelukoululaisillemme voimme tarjota nyt mahdollisuuden tulla mukaan Vantaan kaupungin tukemaan matalan kynnyksen toimintaan vain 30 eurolla, koko kevääksi!

 • Kaikki luistelee! sunnuntaisin klo 8.50-9.35, ilmoittautuminen ja verkkomaksu täällä
 • Kaikki tanssii! perjantaisin klo 15.15-16, ilmoittautuminen ja verkkomaksu täällä!

Huomaathan, että nämä matalan kynnyksen treenit sopivat erinomaisesti myös sinulle, joka harjoittelet jo luistelukoulussamme 2 kertaa viikossa!


Taitoluistimien teroituksen noutopalvelu käynnistyy!

Taitoluistimien asiantuntijaliike SkateShop tarjoaa meille viikosta 8 alkaen taitoluistimien teroituksen noutopalveluna! Kuljetuspalvelu toteutetaan yhteistyössä New Sharp -liikkeen kanssa ja itse teroittamisesta vastaavat tutut SkateShopin taitoluistimien ammattilaiset. Kyseessä on pilotti, joka toimii vasta ihan muutamassa jäähallissa pk-seudulla. Luistimien noudosta jäähallilta ja palautuksesta ei veloiteta erikseen.

Tässä palvelun kuvaus lyhyesti:

 • palvelua voi käyttää, kun teroitukseen on lähdössä vähintään 8 paria luistimia samalla kertaa
 • joukkue tai ryhmä valitsee aikuisen vastuuhenkilön, joka koordinoi aikataulutuksia SkateShopin kanssa whatsappilla
 • tarkoituksena on aina löytää sellainen teroituksen aika, että luistimet ovat varmasti alla seuraavassa treenissä. Nopeimmillaan jopa seuraavana arkipäivänä, mielellään kuitenkin yksi arkivapaa välissä
 • luistelijat saavat yhteyshenkilön kautta koodin, jonka avulla luistimet jätetään sovittuna aikana sovittuun kaappiin pehmosuojilla varustettuina. Luistimen sisään laitetaan lappu, jossa nimi ja puhelinnumero, josta teroittaja voi tarvittaessa tiedustella teroitukseen liittyviä yksityiskohtia teroituspäivän aikana. Jos mieleinen urasyvyys on tiedossa, se tulee lisätä lappuun.
 • Tikkurilan. jäähalleissa on 2 kaappia: toinen Areenalla pääovista sisään tullessa oikealla (tapahtumapöytien jne rullakoiden vieressä) ja toinen harjoitusjäähallin tiloissa, aulasta jäähalliin astuttaessa vasemmalla
 • jokainen perhe maksaa teroitushinnan (nyt 22 euroa/pari) suoraan SkateShopiin MobilePaylla
 • luistimet tuodaan samaan kaappiin noudettaviksi sovittuun aikaan mennessä

Lähdettekö kokeilemaan? Valitkaa yhteyshenkilö ja ottakaa yhteyttä teroituspalveluun: Hanne 045 679 0410 tai Juha 0400 736 781

Muista SkateShopin palveluista saat tietoa osoitteesta skateshop.fi

Linkki ohjevideoon tulossa tähänKeväällä tapahtuu

* sunnuntaina 19.2. klo 7.30-8.20 Tikkurilan Areenalla vapaaluisteluvuoro kaikille seuramme jäsenperheille pientä maksua vastaan. Ilmoittaudu vuorolle täällä!

* viikolla 8 eli koulujen talvilomaviikolla luistelukoululla ja harrasteryhmillä harjoitukset normaalin aikataulun mukaisesti. Kilpailevilla luistelijoilla poikkeuksia harjoitusajoissa - seuraa ryhmäsi aikataulua Jopox-kalenterissa!

* helmi-maaliskuussa lähetämme luistelijakartoitukset kilpailevien luistelijoiden ja kehitysryhmien luistelijoille porrastetusti. Vastaathan omaasi määräajassa, kun saat viestin! Yksinluistelijoiden mahdolliset ryhmäsiirrot tehdään siten, että uusissa ryhmissä harjoitteleminen alkaa maanantaina 3.4. Kilpailevien muodostelmajoukkueiden uudet kokoonpanot aloittavat viikolla 15.

* yksinluistelijoidemme SummerSkate 2023 -kesäleirin ilmoittautumiset avautuvat lähihetkinä niin seuramme omille kuin ulkopuolelta tuleville. Leiriviikot järjestetään valmentajiemme Lianan ja Aleksein johdolla tänä vuonna vk 23 Vantaalla ja vk 30 Pajulahdessa.

* seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Peltolan koulun auditoriossa tiistaina 7.3. klo 18. Tervetuloa!

Kevätkokouksessa päätetään 1.5. alkavan tilikauden talousarviosta, toimintasuunnitelmasta ja hallituksen jäsenistä erovuoroisten tilalle. Tänä vuonna kokouksessa on erityisen kiinnostavaa sisältöä, sillä Vantaan jäähallihanke on etenemässä ja pääsemme käsittelemään sen merkitystä seuralle. Kaikkien jäsenmaksun maksaneiden aikuisjäsenten ja kannatusjäsenten sekä 16 vuotta täyttäneiden luistelijajäsenten kannattaa ehdottomasti olla mukana vaikuttamassa seuran asioihin - tervetuloa!

* la 25.3.2023 järjestämme yksinluistelun A-silmujen finaalit Tikkurilan Areenalla. Tervetuloa mukaan järjestelyihin! Katsomoon on vapaa pääsy.Kevätnäytöksemme Kätyrit jäällä

Pe-la 31.3-1.4.2023 järjestettävän kevätnäytöksemme "Kätyrit jäällä" roolit on nyt julkaistu ja sähköinen lipunmyynti käynnissä. Projektin etenemisestä saat tietoa näytöksen omalla sivulla!

Näytöksen sivulta löydät nyt lomakkeen, jota voit hyödyntää anoessasi lupaa poissaoloon koulusta perjantaina 31.3.

Ilmoitathan mahdollisimman pian omalle vastuuvalmentajallesi, jos et pysty osallistumaan esityksiin pe 31.3. / la 1.4.

Näytös on upea elämys, jonka toteuttamisessa on mahtavaa olla mukana. Pe 17.2. jäsenperheille lähetetyssä sähköpostissa on linkki talkootaulukkoon; valitse sieltä itsellesi mieleinen tapa olla mukana!Löytötavaroita

Jäähallin tiloissa tehdään kevätsiivousta. Harjoitusjäähallissa sijaitsevaan "korivarastoon" on kertynyt muutaman vuoden sisällä erilaisia varusteita. Jos et sinulla on mielessäsi jokin hansikas, panta tai muu varuste, jota kaipaat, kysy helmikuun kuluessa valmentajilta! Huolehdimme noutamattomat varusteet kierrätykseen.

Sekä areenalla että harjoitusjäähallissa on toki myös isot löytötavaralaarit, jotka kannattaa käydä läpi, jos jäähallille on unohtunut jotain.


Helmikuu ja maaliskuu ovat aina seurassamme täynnä mielenkiintoista tekemistä: harjoitukset pyörivät täydellä teholla, kilpailevat luistelijat valmistautuvat kauden päätöskisoihin ja finaaleihin, kevätnäytöksen valmistelut rullaavat ja hallinnon puolta työllistävät uuden kauden suunnittelut, jäävaraukset ja tukihakemukset. Seuraa tiedottamista ja tule mukaan!

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com