SM-joukkueemme osallistuivat Excellence Campeille
Julkaistu: 11.05.2022 00.00

SM-joukkueemme osallistuivat Excellence Campeille

Toukokuun alussa seuramme SM-joukkueiden luistelijat Sanni ja Rita (Ice Fantasy) sekä Helmi ja Linda (Ice Infiniyt) osallistuivat Taitoluisteluliiton järjestämille Excellence Camp -leireille. Valmentajista mukana olivat Satu ja Jamppa. Excellence Camp -leirien tarkoituksena on lisätä luistelijoiden ja valmentajien osaamista, sekä tukea muodostelmaluistelun korkean tason säilymistä Suomessa. Lisäksi leirien tavoitteena on myös muodostelmaluistelun mahdollinen Olympiaedustus tulevaisuudessa.

Ice Infinityn luistelijat Linda ja Helmi sm-junioreiden Excellence Campilla.

Molemmilla leireillä vetäjinä oli jäätanssivalmentaja. Heiltä matkaan tarttuneita harjoitteita ja oppeja on hyödynnetty jäillä myös kotihalleissa. Leireillä luistelijat pääsivät tutustumaan muiden joukkueiden luistelijoihin, oppivat uusia asioita ja saivat uutta ajateltavaa luistelusta. Leirille osallistuminen oli luistelijoille mielenkiintoinen kokemus, sekä hyvä muistutus perusasioiden tärkeydestä.

Lisää tietoa Excellence Campeista ja muista Taitoluisteluliton leireistä löydät liiton sivuilta: https://www.stll.fi/luistelijalle/leirit/