Mikäli olet ostanut vakuutuksellisen passin - on ohjeet tapaturman/loukkaantumisen luettavissa STLL:n sivuilta: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/tapaturman-sattuessa/

Toimintaohjeet vahinkotapauksessa

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun:

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Terveys Oy.

  • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai OP:n lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OPmobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Lue lisää Terveysmestarista täältä.

Vakuutusnumerot

- Kilpailupassi, harrasteluistelupassi sekä toimihenkilöpassi: 06-21611

- Luistelukoulupassi: 06-21826

Mikäli sinulla on oma tapaturma/urheiluvakuutus - ota yhteys omaan vakuutusyhtiöön ja selvitä itse toiminta-ohjeet.

Muistathan aina informoida omaa valmentajaa tilanteestasi.

Mikäli et pääse osallistumaan harjoituksiin ja haet vapautusta kausimaksuista, tutustu voimassa oleviin maksusääntöihin ja lähetä lääkärintodistus seuran toiminnanjohtajalle.

Lähde: STLL ry