Mini ShowSkate
Julkaistu: 22.04.2023 16.52

Mini ShowSkate

Mini ShowSkate on tarkoitettu 7-9 -vuotiaille esiintymistä rakastaville lapsille, jotka osaavat jo liikkua jäällä ja hallitsevat joitain luistelun perustaitoja.

Mini ShowSkate harjoittelee jäällä taitoluistelun elementtejä, musiikin tulkintaa ja tanssillisia koreografioita. Jääharjoituksen yhteydessä ryhmällä on tanssi- ja ilmaisupainoitteinen oheisharjoitus. Mini ShowSkate harjoittelee kerran viikossa sunnuntaisin Tikkurilassa. Kauden aikana ryhmä esiintyy seuran tapahtumissa ja näytöksissä, samoin kuin "isosisarusryhmä" ShowSkate! Mini ShowSkatesta on mahdollista jatkaa Taiturit-ryhmään.

Harjoitusajat kaudella 2023-24:

Keskiviikkona

  • 18:10-19:00 tanssi Areenan peilisalissa

Sunnuntaina

  • 9:30-10:20 jää Tikkurilan harjoitusjäähallissa

Ryhmän harjoitusmaksu on 110 €/kk, jonka lisäksi kaikilta luistelijoita laskutetaan seuran jäsenmaksu 30 € kerran kaudessa.

Niillä Mini ShowSkate -ryhmän luistelijoilla, jotka haluavat syventää taitojaan, on mahdollisuus osallistua erillistä maksua vastaan luistelukoulun kouluikäisten Luisteluseikkailu-ryhmän harjoituksiin 1 tai 2 kertaa viikossa (tiistaisin ja/tai lauantaisin). Luistelukoulussa pääset kehittämään perusluistelutaitoja, joista on hyötyä Mini ShowSkate ryhmässä. Luistelukoulun toimintaan, ryhmiin ja maksuihin voit tutustua tarkemmin luistelukoulun omalla sivulla.

Lisätietoja Mini ShowSkate -ryhmästä voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com).