Kausikooste 2022-23
Julkaistu: 22.03.2023 19.35

Kausikooste 2022-23

Mini ShowSkaten ensimmäinen kausi 2022-23 huipentuu pian kevätnäytökseen, jonka jälkeen otamme taas ryhmään mukaan uusia luistelijoita!

Esitämme Kätyrit jäällä -näytöksessä Egyptin turisteja. Näytöksen lisäksi on tänä keväänä vielä tulossa tanssiesitys seuran yhteisissä kauden päättäjäisissä. Aiemmin tällä kaudella olemme esiintyneet myös joulujuhlassa TTK:n jouluresepti ja Jääriehassa. Olemme oppineet siis kauden aikana monta kivaa ja eri tyylistä koreografiaa jäällä sekä tanssissa!

Jäällä olemme harjoitelleet esimerkiksi sirklausta, kolmosia, kantakäännöstä, rittiaskelta ja askelyhdistelmiä. Paljon olemme tehneet myös erilaisia piruetteja, liukuja ja hyppyjä; valssihyppyä, salchowia, rittiä, tulppia ja flippiä. Ryhmän erikoisuutena harjoittelussa painotetaan erityisen paljon ilmaisua ja musiikin tulkintaa. Musiikkiluistelua on siis ollut joka kerta!

Tanssitunneilla ollaan päästy tutustumaan musiikkiin eläytymiseen esimerkiksi leikkien kautta. Tunneilla ollaan myös harjoiteltu kehonhallintaa ja muita jääharjoittelua edistäviä taitoja. Ryhmä on päässyt itse vaikuttamaan tuntien teemoihin, jotta mahdollisimman monen toiveet täyttyisivät!

Kiitos kaudesta koko ryhmälle sekä valmentajille Lumille ja Nealle!

Otamme ryhmään mukaan uusia luistelijoita! Ryhmä sopii noin 7-9-vuotiaille taitoluistelun perusteet jo hallitseville, ja esiintymistä rakastaville lapsille. Lisätietoja Mini ShowSkate -ryhmästä voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com). Tervetuloa mukaan!