Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!
LuistelukouluJulkaistu: 15.06.2022 00.00

Tervetuloa TTK:n luistelukouluun!

Luistelukoulu on huippukiva harrastus!


Kenelle?

Ihan kaikille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille!

  • Jo 2-vuotias pääsee tutustumaan luisteluun turvallisesti oman aikuisen kanssa Taapero-aikuinen -ryhmässä.
  • Uutuutena kaudelle 2022-2023 tarjoamme nuorille ja aikuisille mahdollisuuden oppia luistelun perusteita aivan alusta lähtien "Luistelun perusteet"-ryhmässä.
  • Alle kouluikäisten ryhmät (Tenavat, Jääkiitäjät ja Pikku-Timantit) sekä kouluikäisten ja aikuisten ryhmät (Luisteluseikkailu ja Luistelun perusteet) harjoittelevat omiin pienryhmiin jaettuina omilla kellonajoillaan.
  • Pääset tutustumaan tarkemmin eri luistelukouluryhmiin sekä niiden harjoitusaikoihin ja -maksuihin tästä tai valikon yläreunasta kohdasta Ryhmät.


Mitä?

Harjoittelemme luistelua tiistaisin ja lauantaisin, iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajiemme johdolla. Luisteluharrastus kehittää koordinaatiota, tasapainoa, lihasvoimaa, kuin myös musiikin rytmiä ja ryhmän mukana harjoittelua.

Jääharjoitusten lisäksi tarjoamme lasten luistelukouluryhmäläisille kehittymistä tukevan luistelukoulujumpan veloituksetta! Jumpassa kehitetään lasten motorisia perustaitoja monipuolisesti ja vahvistetaan siten pohjaa luistelutaidoissa etenemiselle.

Luistelukoulun syksyn tapahtumakalenteri ja harjoituskertojen teemat on nyt julkaistu täällä.

Luistelukouluryhmistä on mahdollista edetä yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kehitys- ja harrasteryhmiimme.


Missä ja milloin?

Harjoittelemme Tikkurilan harjoitusjäähallissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan urheilupuistossa osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa.

Luistelukoulun syyskauden ensimmäiset kerrat ovat lauantaina 3.9. ja tiistaina 6.9. Voit valita, harjoitteletko kerran vai kaksi kertaa viikossa.


Miten pääsen mukaan?

Kun olet löytänyt sopivan ryhmän, voit ilmoittautua ja varata oman paikkasi täällä!


Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulle herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä harrastekoordinaattoriimme Saanaan (luistelukoulu.ttk@gmail.com).

Jos hallitset jo luistelun perustaidot ja tahdot oppia lisää tai nauttia taidostasi, olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan entistä monipuolisempia harrasteryhmiämme! Harrasteryhmien tarjontaan pääset tutustumaan täällä.