Kausikooste 2022-23
Julkaistu: 22.03.2023 20.04

Kausikooste 2022-23

Kausi 2022-23 huipentuu ensi viikolla Kätyrit jäällä -kevätnäytökseen, jossa Muokka-Tähdet esittävät yhdessä Timanttien kanssa Tähtiä avaruudessa!

Kauden aikana on tapahtunut aivan huippua kehitystä niin jäällä kuin oheisissakin. Pienistä luistelijan aluista on kasvanut todella ahkeria harjoittelijoita. Taitoluistelun perusteet ja motoriset perusliikuntataidot alkavat olla hyvin hallussa.

Mahtava juttu tällä kaudella on ollut yhteistyö Ice Galaxyn kanssa. Ice Galaxyn vastuuvalmentaja Elli on ollut valmentamassa Muokka-Tähtiä joka tiistai, ja välillä mukana on ollut sparraamassa myös muutama Galaxien luistelija. Nyt kauden vaihtuessa moni Muokka-Tähti siirtyykin eteenpäin tulokasjoukkue Ice Galaxyyn! Joka torstai on ollut myös yhteinen satubaletti toisen kehitysryhmän Timanttien kanssa baletin opettaja Marttaleenan opeissa.

Kiitos kaudesta 2022-23 koko Muokka-Tähtien ryhmälle sekä valmennukselle!

Uusi kausi alkaa viikolla 14, ja uudet luistelijat ovat tervetulleita Muokka-Tähtien ryhmään. Lisätietoja ryhmästä voit kysyä ryhmän vastuuvalmentajalta Lumi Kiurulta (lumikiuru.ttk@gmail.com).