ShowSkate
Julkaistu: 20.06.2022 16.56

ShowSkate

Oma ryhmä luistelua, tanssia ja esiintymistä rakastaville nuorille!

ShowSkate ryhmä on tarkoitettu noin 14-17-vuotiaille pitkään harrastaneille tai jo kilpauransa lopettaneille yksin -tai muodostelmaluistelijoille.

Ryhmä harjoittelee perusluistelutaitoja sekä yksinluistelun elementtejä. Näiden lisäksi harjoittelu sisältää myös paljon musiikkiin luistelua sekä monipuoliset tanssitunnit. Luistelijat luovat yhdessä valmentajan kanssa erilaisia koreografioita niin jäällä kuin tanssissa, sekä esiintyy seuramme erilaisissa tapahtumissa ja näytöksissä. Ryhmä on määritellyt tavoitteikseen tälle kaudelle taitojen ylläpitämisen ja ilmaisussa kehittymisen. Tavoitteena on myös pitää hauskaa yhdessä! Ryhmä harjoittelee kerran viikossa, sunnuntaisin Tikkurilassa.

Harjoitusmaksu kaudella 2023-2024 on 110 €/kk, jonka lisäksi kaikilta luistelijoilta laskutetaan seuran jäsenmaksu 30€ kerran kaudessa.

Harjoitusajat kaudella 2023-2024:

Sunnuntaina
  • klo 10:30-11:30 jää Tikkurilan harjoitusjäähallissa
  • klo 11:45-12:35 tanssi Areenan peilisalissa

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Lumi Kiuru (lumikiuru.ttk@gmail.com). Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmän toiminnasta tai haluat tulla mukaan, ole rohkeasti yhteydessä Lumiin!

Löydät meidät myös Instagramista @showskatettk.

Seuran uusimmat