Ella TET-harjoittelussa
SeuraJulkaistu: 02.11.2022 15.53

Ella TET-harjoittelussa

Seuramme tarjoaa mahdollisuuksia ensimmäiseen työpaikkaan useille nuorille joka vuosi. Tässä esittäytyy Ella, joka suorittaa kaksi viikkoa kestävän työelämään tutustumisen jakson seurassamme 24.10.-4.11.2022:

"Olen Ella Lanzett, 14 vuotta, ja olen TET-harjottelussa Tikkurilan Taitoluisteluklubilla.

Aloitin luistelun pienenä seuramme luistelukoulussa. Siellä olin pari vuotta ja siirryin TTKn Tulokkaisiin, jossa olin noin 4 vuotta. Symppiksistä siirryin Minoreihin jossa olin 1 vuoden ja siirryin siitä SM-noviiseihin, jossa olen luistellut 2 kautta - ja kolmas meneillään. Yritän tähdätä niin pitkälle kun jaksan. Kilpailevana nuorena on kivaa, mutta välillä se on haastavaa, kun pitää miettiä myös koulussa oloa. Kilpailevana nuorena olo vaatii sinnikkyyttä, reippautta ja jaksamista. Urheilu on mukava vapaa-ajan kuluttamista ja olen saanut paljon uusia ystäviä urheilusta.

Meillä oli tehopäivä 28.10 perjantaina joka oli kesken koulun TET-viikkoa, joten sinne meneminen piti sopia koulun ja työnantajan kanssa. Tehopäivänä hioimme noholdia ja liikkuvaa elementtiä. Nohold on elementti jossa 16 luistelijaa luistelee muodossa ilman otetta ja suorittaa erilaisia askelsarjoja ja muodonvaihtoja, ja liikkuva elementti on esim piiri tai mylly; meillä piiri, josta vaihdetaan yhteen piiriin josta vaihdetaan takas kahteen ja siitä liikkuvaan myllyyn. Saimme niitä eteenpäin, mutta vielä on tekemistä ennen 1-valintoja.

Työharjoittelussa TTK:ssa siivosin TTK:n yhteisiä tiloja, pääsin käymään Ice Melody ja Ice Galaxy -jäillä valmentamassa ja tein tietokonehommia."


Kiitos Ellalle jo tässä vaiheessa, kun valitsit meidät harjoittelupaikaksi. Paljon tsemppiä kisoihin valmistautumiseen niin Ellalle kuin koko joukkueelle!