Tutustu Tenavat -ryhmien toimintaan
Julkaistu: 16.06.2022 15.18

Tutustu Tenavat -ryhmien toimintaan


Tenavien ryhmät on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Tenavissa voit harjoitella kerran viikossa tiistaisin tai lauantaisin sekä jäällä että jumpassa. Jääharjoitukset pidetään Tikkurilan harjoitushallissa ja jumpat isomman jäähallin eli areenan käytävätiloissa tai Tikkurilan urheilupuiston muissa salitiloissa.

Mikäli olet 5-6 -vuotias, voit harjoitella Tenavissa kahdesti viikossa - jolloin myös opit tuplasti nopeammin!

Alle 5 vuotiaille, jotka haluavat harjoitella kaksi kertaa viikossa, tarjoamme oman ryhmän Pikku-Timantit. Voit tutustua Pikku-Timantit -ryhmään täällä.

Tenavissa tavoitteena on tutustua jäähän, rohkaistua lähtemään liikkeelle ja löytää jäällä liukumisen riemu! Jäällä harjoitellaan tasoryhmissä, jolloin jokainen luistelijaa pääsee kehittymään taidoissa itselle sopivalla tahdilla.

Tenavista on mahdollista edetä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmiin (Timantit ja Muokka-Tähdet) sekä harrasteluistelun Mini ShowSkate -jatkoryhmään. Toki on mahdollista myös jatkaa kouluikäisten luistelukouluryhmissä, eli Luisteluseikkailussa.

Luistelukoulun kevätkausi alkaa tammikuussa lauantaina 7.1. ja tiistaina 10.1. Jos aloituspäivät eivät sovi sinulle, olet tervetullut mukaan ihan missä vaiheessa kautta tahansa!

Lisätietoja luistelukoulusta saat luistelukoulutiimiltämme sähköpostitse (luistelukoulu.ttk@gmail.com).

Kevätkauden luistelukouluryhmiin pääset ilmoittautumaan täällä.